perjantai 3. lokakuuta 2014

Designia huutokaupoista

Kävin ensimmäisen kerran huutokaupassa muutama vuosi sitten ja hurahdin täysin. Suurin osa maalaishuutokauppojen tavarasta on tavallista koti-irtaimistoa, mutta aina joskus seasta löytää aarteen. Jos oikein onni potkaisee niin muut eivät ole edes huomanneet tai tunnistaneet sitä.

Viimeksi tällainen satumainen onni osui kohdalleni maalaishuutokaupassa kun huusin itselleni aidon Hermes Les Cles huivin 3 eurolla. Huiveja myytiin kerralla iso kasa, mutta kaikkien kamalien lumppujen keskeltä löysin tämän kaunottaren. Kävin vielä varmistamassa aitouden asiantuntijalla ja pesetin pesulassa. Tämän kaunottaren hinnaksi tuli siis 13 euroa! Kuka vielä voi väittää, että huutokaupoissa käy vain rikkaat?

En voi väittää, että kaikki löytöni ovat olleet näin halpoja sillä usein joku muukin on bongannut saman esineen. En kuitenkaan ole koskaan maksanut tuotteesta yhtä paljon kuin vastaavista pyydetään netin huutokaupoissa tai myynti-ilmoituksissa. Riemu on kuitenkin rajaton kun löytää jonkun kauan himoitsemansa esineen murto-osalla sen oikeasta hinnasta. Lähes kaikki huonekaluni, valaisimet ja sisustusesineet ovat pikkuhiljaa kerätty huutokauppoja kiertämällä.

Nämäkin kaikki ovat löytöjä huutokaupasta:


Ritiläpenkki Artek
Valaisin Yki Nummi Modern Art (samanlainen on myynnissä Helanderin lokakuun huutokaupassa)
Oiva Toikka Kotka

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti